Lessen

Please scroll down for English.

Wil je ook aan de slag met Straightness Training en graag mijn begeleiding erbij?

Duik in de wereld van Straightness Training en voeg je bij de groeiende groep enthousiaste studenten die net als jij super zijn toegewijd aan hun paarden en graag willen leren en groeien!

duikNL

Ik woon in Leersum (Utrechtse Heuvelrug) en geef privélessen in de nabije omgeving.

Mocht je niet in de omgeving van Leersum wonen, dan kan je toch lessen volgen. Een paar keer per jaar geef ik workshops van één of meerdere dagen in Nederland en België. Je kan je hierbij aansluiten of zelf een workshop organiseren bij jou op stal.

Tijdens zo’n workshop kan je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van Straightness Training, samen met andere ruiters die net zo bezig zijn met paarden als jij. Je krijgt meer inzicht in de ideeën en concepten achter ST, en in de praktijklessen komt het allemaal tot leven!

Klik HIER voor de workshop agenda!

Mocht je meer willen weten, stuur dan een mailtje naar: info@rosanveer.nl. Ik beantwoord graag al je vragen.

Ik heb er veel plezier in om jou verder te helpen op jouw eigen persoonlijke reis, samen met je paard! Het maakt mij niet uit of je net begint, of al veel ervaring hebt: je bent welkom.

14215621_686316844853531_544639255_o

 

I give private lessons and workshops in the Netherlands and Belgium. Perhaps in the future also in other countries.

Would you like to have a lesson with me, or invite me to your country, please send me an email: info@rosanveer.nl

I’m happy to guide you further on your own personal journey, together with your horse! It doesn’t matter to me if you are a beginner, or already more advanced: you are welcome.