Straightness Training weekend, wees erbij!

Bereid jezelf voor op een gaaf weekend deze lente!
‍‍ ‍‍
Op 11 en 12 mei geef ik namelijk weer een tweedaagse workshop. Een super gelegenheid om je eens helemaal onder te dompelen in Straightness Training!

En met een beetje mazzel hebben we er lekker lenteweer bij 😄
‍‍ ‍‍
Dit is wat je kan verwachten:
‍‍ ‍‍
✔️ Leer meer over de natuurlijke scheefheid, hoe dat zit bij jouw paard en wat je kunt doen om je paard soepeler en sterker te maken.
‍‍ ‍‍
✔️ Kijk mee met de verschillende trainingspilaren van Straightness Training en hoe ze elkaar ondersteunen: grondwerk, longeren, werk aan de hand, rijden en liberty.
‍‍ ‍‍
✔️ Ontdek leuke manieren om je paard te motiveren, zodat hij nog meer plezier heeft in het werk.
‍‍ ‍‍
✔️ We verdiepen ons ook in hoe je je paard iets aanleert, zodat hij je sneller begrijpt en het leerproces een leuke ervaring is voor paard én ruiter.
‍‍ ‍‍
✔️ Ik geef uitleg over belangrijke, onmisbare concepten van Straightness Training die je helpen om het beste uit jezelf en je paard te halen – en je kan het bovendien meteen in de praktijk ervaren.
‍‍ ‍‍
✔️ Als je je paard meebrengt maakt het niet uit of je nu net begint met Straightness Training, of graag hulp wilt met een specifiek trainingsonderdeel. Je krijgt altijd les op jouw niveau en passend bij jou en je paard, zodat jullie weer een flinke stap vooruit te kunnen zetten samen.
‍‍ ‍‍
✔️ Ook als toeschouwer is er veel te zien en te ervaren. Je zal veel leren van alle combinaties en nieuwe inspiratie en ideeeën opdoen om thuis met je eigen paard mee aan de slag te gaan.
‍‍ ‍‍
✔️ Je kan natuurlijk al je vragen aan mij kwijt én je zal de fijne, vriendelijke sfeer kunnen proeven die er altijd hangt wanneer ST studenten samen komen!
‍‍ ‍‍
Ik kijk er enorm naar uit je te zien en wie weet ook je paard te ontmoeten. Je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen, samen kunnen we meer!
‍‍ ‍‍
Voor meer informatie, klik hier:
➡️ http://www.rosanveer.nl/persoonlijke-begeleiding/
‍‍ ‍‍
Of meld je direct aan door een mail te sturen:
📨 info@rosanveer.nl