Tweedaags laboratorium

Het is een groot voorrecht om wat tijd door te kunnen brengen met mijn lieve collega ST Instructeurs Anouk Wienia, Kim Steutel en Carolin Moldenhauer – en daarbij een paar super lessen van Marijke te krijgen!

Dit geluk had ik vorige week, toen we allemaal twee dagen bij elkaar kwamen bij Anouk thuis!

Zoals altijd gaf Marijke me precies wat ik nodig heb om de kleine, maar zo ontzettend belangrijke, 2 mm extra kwaliteit te vinden.

In grondwerk hebben we aandacht besteed aan het vinden van wat meer ‘flow’ in alle oefeningen. Het was gaaf om te zien hoe mooi ‘durchlässig’ Ciaran werd.

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.02.44

Met rijden hebben we veel drafwerk gedaan en gewerkt aan het verbeteren van zijn soepelheid in deze gang. We hebben ook aan de galop gewerkt. De galop is echt moeilijk voor Ciaran, dus in plaats van een prachtige ‘bergopwaartse’ galop gaan we nog in ‘Indiananenstijl’ door de rijbaan! 😉 We hebben nog een laaaaaaange weg te gaan, maar ik hou van het proces en ik ben dankbaar voor al zijn inspanningen. We komen er wel, op onze eigen tijd.

PicMonkey Collage

Na Marijke’s lessen brachten we paarden weer terug de bak in om elkaar te helpen in ons ‘Instructor Lab’. Hoe cool is dat om DRIE ST Instructors te hebben die je aanmoedigen en feedback geven! Op de foto zie je mij (rechts) met mijn Duitse collega Carolin Moldenhauer.

Schermafbeelding 2017-07-20 om 11.18.44

Marijke, heel erg bedankt voor de FANTASTISCHE lessen! En bedankt Anouk, Kim and Carolin, voor het met mij delen van dit tweedaagse lab – het was super om tijd met jullie door te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *