Update Liberty Graad 2

Zo trots op mijn, alweer 22 jarige, Ciaran die nog altijd ontzettend zijn best doet en veel plezier beleeft aan het werk!

Ik denk zelfs dat het is dánkzij de Straightness Training die we samen doen, dat hij zo vrolijk, fit en gezond blijft en dat hij vaak 10 jaar jonger wordt geschat.

Het gaat alleen allemaal niet meer zo vlug, maar we gaan nog steeds vooruit en ik leer nog altijd heel veel van hem!

Momenteel zijn we bezig om onze 2e Graad Touchstones the ‘updaten’.

Waarom updaten?

Sinds ik met Ciaran de 2e Graad behaalde, in 2015, is het Evaluatieprogramma ingrijpend veranderd. Er wordt nu op zoveel meer punten gekeken naar wat je doet en hoe je het doet; het is echt heel gaaf geworden en haalt het beste uit mij als trainer!

Dat betekent ook dat de lat hoger ligt. Hoog tijd dus om de boel eens op te frissen, mezelf en Ciaran naar een hoger niveau te tillen en te gaan voor een ‘update’ op Graad 2!

Mijn doel is om voor alle Touchstones 2 sterren te behalen. Wanneer dat lukt, betekent het dat we klaar zijn voor Graad 3.

Nu weet ik niet of ik Graad 3 nog red met mijn inmiddels niet meer zo jonge Ciaran, maar dat is eigenlijk niet zo belangrijk. Elke dag dat we oefenen, wordt ik een betere trainer – en dat is wat telt!

Liberty Graad 2

We zijn begonnen met Liberty, en hebben daar in één keer 2 sterren voor gekregen, dus dat gaat alvast goed!

In deze video kan je wat stukjes zien van onze recente Liberty 2 Touchstone:

Het volgende ‘project’ wordt het verbeteren en bijslijpen van ons grondwerk.