Breng de talenten van je paard tot bloei

Hi, ik ben Rosan

Instructeur & trainer, verliefd op paarden & zelfontwikkeling en een enthousiaste verteller.

Ik ben er voor jou! Yes jij! Om ervoor te zorgen dat jij door middel van bewezen effectieve oefeningen stap voor stap jouw paard steeds mooier maakt, met goede bespiering, maar ook fijn in de omgang en heerlijk om te rijden! Zodat jij een leven met je paard creëert waarin jullie het samen leuker hebben dan ooit tevoren en je paard gezond en fit blijft tot op hoge leeftijd.

Ik geloof namelijk dat, wanneer je echt bereid bent om ervoor te gaan, jij en je paard tot zoveel meer in staat zijn dan dat je nu denkt. Misschien voelt je paard stijf aan, heeft hij moeite om mooie voltes te maken in beide richtingen, of heeft hij fysieke klachten. Of je worstelt vooral met zijn gedrag en jullie relatie is niet zoals je het zou willen. Of het gaat best aardig, maar je weet gewoon dat er meer in zit - alleen je weet niet hoe je dat eruit krijgt.

Als jij vanuit lef aan jezelf durft te werken (want hé, het is meestal niet het paard die als eerste gaat veranderen!), het leuk vind om alle details beetje bij beetje op zijn plek te brengen en er plezier in hebt om nieuwe dingen te leren, dan staat je niets in de weg om mooie resultaten te ontvangen.

Ben je er klaar voor om jezelf te ontwikkelen? En te ontdekken welke talenten er in jouw paard verscholen liggen?
Dan zijn wij zeer zeker een goede match!!