Coaching

Voor ruiters die 100% voluit willen gaan
op het ontwikkelen van zichzelf en hun paard
met behulp van de super effectieve strategieën
van Straightness Training.

Met Straightness Training (ST) begeleiden we ons paard door een serie van gymnastiserende oefeningen om ons paard sterk, soepel en wendbaar te maken. Hierdoor kunnen ze hun ruiter elegant en gemakkelijk dragen, ongeacht ras of leeftijd.

Het gaat dus over fysieke balans - maar daar eindigt het niet, want balans in hoofd, hart en ziel is net zo belangrijk. Omdat dit allemaal met elkaar samenhangt behandelen we het niet als aparte onderdelen, maar integreren we het mentale/emotionele deel in de fysieke oefeningen.

De oefeningen die we doen zijn voor het paard; het paard is er niet voor de oefeningen. We stoppen er veel moeite in om het begrijpelijk en motiverend te maken hem. En ondertussen verdiepen we de relatie met ons paard.

Scholar Coaching in de ST Academy

In dit alles geef ik les in de Straightness Training Academy van Marijke de Jong. Ik ben één van haar coaches die de Scholars (studenten) van de Academie mag onderwijzen met behulp van een bijzonder coaching programma. Dat omvat een enorme bibliotheek met video's en pdf's voor de onmisbare theorie met daarnaast 5 coaching momenten per maand voor de praktische ondersteuning.

De resultaten zijn verbluffend, Scholars gaan erg snel vooruit en zowel zijzelf als hun paarden profiteren er enorm van! Het is geweldig om ze te zien groeien en bloeien, allemaal uniek en allemaal mooi op hun eigen manier.

Het Scholars Programma is voor iedereen van over de hele wereld, het is daarom een Engelstalig programma. Laat je daardoor niet afschrikken, want veel Scholars hebben Engels niet als moedertaal en vinden toch hun weg. Je kan er hier meer over lezen:
https://www.straightnesstrainingacademy.com/